Budgetcoaching

Budgetcoaching biedt uitkomst voor iedereen die overzicht mist op financieel gebied. Een ingrijpende gebeurtenis, zoals scheiding, ziekte of ontslag kan ervoor zorgen dat u dat overzicht verliest. Inkomsten en uitgaven veranderen en het kost u moeite deze veranderingen bij te benen. Budgetcoaching door Smit Budgetbeheer biedt dan uitkomst.

Budgetcoaching wordt volledig afgestemd op de wensen en behoeften van de klant. Samen met de klant worden de inkomsten en uitgaven in kaart gebracht in een budgetplan. Budgetteren helpt mensen bij het maken van keuzes en het stellen van prioriteiten.  De vaste lasten worden in kaart gebracht en er wordt gekeken waarop bezuinigd kan worden. Budgetcoaching kan ook ingezet worden om de administratie op orde te brengen of om te ondersteunen bij het inlopen van betalingsachterstanden.

Samenwerking
Smit Budgetbeheer en FIDELIS Administratie & Belastingen bieden de klant een administratief totaalpakket. Terwijl de financiën op orde gebracht worden tijdens het budgetcoachingstraject, zorgt FIDELIS Administratie & Belastingen ervoor dat alle zaken rond belastingen en toeslagen voor u geregeld worden.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.